Optagelse

For at blive elev på Faarevejle Friskole, skal du søge om optagelse. Det gøres ved at udfylde formularen herunder.

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2020/21 – til venteliste

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2021/22 – til venteliste

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2022/23 – til venteliste

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2023/24

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2024/25

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2025/26

Hvis du søger om optagelse af dit barn til andre klasser end ”skolestart i 0. klasse”, skal du kontakte afdelingsleder Bent Søholt Rasmussen på telefon 59653265.
Når vi har modtaget din ansøgning, kontaktes familien, hvor gensidige forventninger afstemmes.
Ved øvrige spørgsmål kan afdelingsleder Bent Søholt Rasmussen kontaktes.

Vi glæder os til at møde jer!

Optagelsesprocedure

1. Ansøgningsformularen på hjemmesiden udfyldes og sendes til skolen
  2. Familien kontaktes på mail. Vedhæftet er skolekontrakten som skal udfyldes og returneres til skolen.
  3. Familien indkaldes til optagelsessamtale, som ligger i oktober året før skolestart, hvor gensidige forventninger afstemmes.
  4. Der betales optagelsesgebyr på kr. 1.500,- ved optagelsen af familiens første barn på skolen. Dette optagelsesgebyr opkræves sammen med skolepengene.