Optagelse

For at blive elev på Faarevejle Friskole, skal du søge om optagelse. Det gøres ved at udfylde formularen herunder.

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2020/21 – til venteliste

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2021/22 – til venteliste

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2022/23 – til venteliste

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2023/24

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2024/25

Ansøgning om optagelse til 0. klasse skoleåret 2025/26

Hvis du søger om optagelse af dit barn til andre klasser end ”skolestart i 0. klasse”, skal du kontakte afdelingsleder Bent Søholt Rasmussen på telefon 59653265.
Når vi har modtaget din ansøgning, kontaktes familien, hvor gensidige forventninger afstemmes.
Ved øvrige spørgsmål kan afdelingsleder Bent Søholt Rasmussen kontaktes.

Vi glæder os til at møde jer!

Optagelsesprocedure

1. Ansøgningsformular på hjemmesiden sendes til skolen.
  2. Familien kontaktes og indkaldes evt. til uddybende samtale, hvor gensidige forventninger afstemmes.
  3. Hvis vi bliver enige om optagelse af eleven, fremsendes optagelsesblanket og samtykkeerklæringer.
  4. Hvis skolen på baggrund af oplysninger i den fremsendte optagelsesblanket, har behov for yderligere informationer, indkaldes familien evt. til møde eller vi rekvirerer oplysninger fra familien eller tidligere børnehave/skole.
  5. Der betales optagelsesgebyr på 500 kr. ved optagelsen af familiens første barn på skolen. Dette optagelsesgebyr opkræves sammen med skolepengene.